Golden Rose
 
Golden Rose Cosmetics is een internationaal merk dat beschikbaar is in 93 landen.
Erkul cosmetics in Instanbul, opgericht in 1983 begint aan een productiereeks van Golden Rose Cosmetics.
Het bedrijf is een ervaren partner dat zich al meer dan 30 jaar in de productie van cosmetica heeft gespecialiseerd. Het bedrijf streeft naar het gebruik van de laatste technologieen en methodes om de kwaliteit en hygiene te waarborgen.
 
Betrouwbaarheid:
Golden Rose levert producten die conform de internationale - en EU- standaarden worden geproduceerd.
Kwaliteit:
Golden Rose betekent kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee we de verwachtingen van de consument blijven overtreffen.
Ontwikkeling:
Golden Rose staat voor het volgen van internationale ontwikkelingen op zowel  de consumenten als de professionele markt het streeft continu naar vernieuwingen en uitbreidingen van haar brede productaanbod.
Duurzaamheid:
Golden Rose is milieubewust, duurzaam en dierproefvrij.
 
 
 
Mineral Care
 
SCHOONHEID UIT DE DODE ZEE.
De dode zee is al sinds de oudheid een wereldberoemde schatkamer vol gezondheid en schoonheid. Het water en de modder uit de Dode Zee, rijk aan herstellende mineralen, worden al eeuwen geroemd. Deze unieke watermassa ligt op de Syrisch - Afrikaanse breuk, een geologisch verschijnsel dat in het verre verleden bij een enorme aardverschuiving is ontstaan. Vele oeroude aardlagen, rijk aan allerlei mineralen, kwamen bloot te liggen en er ontsprongen zoutwaterbronnen die een dal en een meer vormden op 400 meter onder de zeespiegel, de laagste plek op aarde. Duizenden jaren verdamping resulteerden in verhoogde niveaus van mineralen en zouten in het meer, dat we tegenwoordig kennen als de Dode Zee. De samenstelling van het water van de Dode Zee is uniek: het bevat de hoogste niveaus magnesium, calcium en kalium van alle zoutmassa's ter wereld, inclusief de oceanen.
 
Al sinds de oudheid komen mensen in grote getale naar dit gebied om zich te ontspannen, te genieten van de prachtige omgeving en om de herstellende en verjongende krachten van de Dode Zee te ondergaan. De bezoekers dompelen zich onder in het beroemde water en bedekken zich met een laag van de befaamde zwarte modder die hen nieuwe energie geeft.
 
Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat het unieke mengsel van de krachtige mineralen en zouten dat in het water en de modder van de Dode Zee wordt gevonden, bijzonder heilzaam kan zijn voor huidproblemen, waaronder psoriasis en reuma.
 
En nu kunt u ook genieten bij mij in de salon en in uw eigen huis van de voordelen van de Dode Zee, dankzij Mineral Care schoonheidsproducten, waarmee ook u de verbazingwekkende kracht van de Dode Zee kunt ervaren.
Dadi' Oil
 
Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame techniek hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch
tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.
 
3,75 ml - € 6,49
Disclaimer
© 2008-2020 Nicole Schoonheids-& Pedicuresalon. All rights reserved.